Idols-Koop villitsi Oopperatalon ja kotikatsomot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän illan Idols-lähetyksessä nähtiin jälleen kilpailijoiden esityksiä suoraan Helsingin Oopperatalosta. Erityisen hienoon suoritukseen ylsi tällä kertaa Koop Arponen.

Idols-Koop esitti kilpailussa klassikkohitin Mustang Sally, joka oli vähintäänkin uskalias valinta. Tuomaristokin kommentoi kappalevalintaa toteamalla biisin olevan vanha ja pölyinen. Koopin esitys oli kuitenkin kaikkea muuta kuin pölyinen.

Mies esitti kappaleen itsevarmasti ja voimakkaalla otteella. Lopputulos olikin erittäin onnistunut ja Oopperatalossa esitystä seurannut yleisökin osoitti suosiotaan koko kappaleen ajan. Tuomaristo palkitsi Koopin esityksen vuolailla hehkutuksilla.

Ensimmäisinä esiintyneet Anna-Kaisa ja Jaana eivät kuitenkaan vakuuttaneet tuomaristoa aivan yhtä hyvin, vaan tuomiot olivat lähinnä tyrmääviä. Anna Puustjärvi oli valinnut kappaleekseen Emiliana Torrinin haasteellisen Jungle Drum -hitin. Hän suoriutuu esityksestä kuitenkin kohtalaisesti.