Sophie Monk näyttävänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispiireissä jo pitkään viihtynyt poptähti-malli-laulaja Sophie Monk esiintyi pari vuotta sitten varsin ristiriitaisia kommentteja saaneessa Date Movie -komediassa bikineissä. Nyt kohtauksen kuvat ovat nousseet uudelleen kiertoon internetin kätköistä tiistaipäivän ratoksi.

Kyseisessä kohtauksessa Sophie Monk keikistelee uima-altaalla ja pesee käsin loistoautoa. Kohtaus on parodia amerikkalaisen hampurilaisketjun todellisesta Spicy BBQ Burger -mainoksesta, joka aiheutti vuonna 2005 suuren kohun ja jouduttiin hyllyttämään televisiosta. Tosielämän mainoksen pääroolissa nähtiin Paris Hilton. Lieneekin kohtalon ivaa, että Hilton pokasi myöhemmin Sophien miehen.

Katso Sophie Monkin kuvat tästä ja kohtaus videolta tästä tai artikkelin alta. Paris Hiltonin hyllytetty mainosvideo löytyy tästä.

28-vuotias australialaissyntyinen Sophie Monk tuli Australiassa tutuksi Popstars-ohjelman myötä. Sittemmin hän on tullut kotimaassaan ja Yhdysvalloissa tunnetuksi näyttelijänä, poptähtenä ja mallina. Bardot-tyttöbändistä soolouralle siirtynyt ja sittemmin Calendar Girl -sooloalbumin julkaissut kaunotar on nähty valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Date Movie ja Click. Hän seurusteli aiemmin rocktähti Benji Maddenin kanssa, kunnes Paris Hilton tuli ja pokasi varatun miehen Sophielta.