Katso Paris Hiltonin kohumainos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin tähdittämä televisiomainos jää mahdollisesti kokonaan television ulkopuolelle. Sitä pidetään selkeästi liian rajuna, jotta se soveltuisi yleiseen jakeluun. Sitä se tosiaan onkin, varsinkin vanhoillisessa Yhdysvalloissa. Nyt mm. Parents Television Counsil vaatii esityskieltoa mainokselle. Seuraavaksi mukaan on tulossa myös kansanliike.

Internetissa jo sivustojakin kaatanut mainos menee tosiaankin jossain hyvän maun rajamailla, mutta on ainakin hyvää viihdettä. Siinä mainostetaan erään hampurilaisravintolan uutuustuotetta, Spicy BBQ Burgeria, mutta tuote jää selvästi taka-alalle.

Ainakin mainos ylitti kaikki sille annettut odotukset. Mainoksen on jo nyt nähnyt useita kymmeniä miljoonia katsojia ympäri maailman ja luku nousee miljoonilla päivässä. Mainoksen voi katsoa tästä.