Maailman seksikkäin mies jälleen valittu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähetyessä loppuaan on jälleen aika käynnistellä erilaisia äänestyksiä milloin mistäkin asiasta. Äänestysten kestosuosikkeja ovat olleet erilaiset seksikkyysäänestykset, ja nyt niistä ollaankin saatu jo ensimmäisiä tuloksia.

People-lehden vuosittainen Maailman seksikkäin mies -äänestys on nyt päättynyt ja lopputulos yllätti monet. Ennakko-odotuksista huolimatta kestoykkönen Brad Pitt ei nimittäin ollutkaan enää lainkaan listalla. Seksikkäimpien listan ykköseksi nousi tänä vuonna australialainen näyttelijä Hugh Jackman.

Seksikkäimpien miesten listalla toiseksi sijoittui James Bond -roolissa nykyisin nähtävä brittitähti Daniel Craig ja kolmanneksi näyttelijä Jon Hamm. High School Musical -elokuvien miestähti Zac Efron sijoittui neljänneksi ja Robert Buckley viidenneksi.

Kyseessä oli siis vain yhden lehden lukijoiden näkemys maailman seksikkäimmästä miehestä, ja tulossa on vielä lukuisia vastaavia äänestyksiä.