Katy Perry raivostui: Rintani ovat aidot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan albumilistoilla mukavasti levyllään keikkuva poptähti Katy Perry on kiistänyt huhut, joiden mukaan hänen kuppikokoaan olisi kasvatettu keinotekoisesti.

I Kissed A Girl -hitin 24-vuotias laulaja raivoistui moisista huhuista ja vakuuttaa hänellä olevan paljon parempaakin tekemistä ja parempia sijoituskohteita kuin silikonien hankkiminen ja muut kauneusleikkaukset.

– Kuinka ihmiset voivat ajatella, etteivät rintani olisi aidot? Katsokaa nyt niitä. Kysykää vaikka niiltä! Ne ovat niin aidot kuin ne vain voivat olla. Sataprosenttisen aidot ja koskemattomatkin…. tavallaan. En ikinä tuhlaisi rahaa silikoneihin, Katy Perry raivosi The Sun -lehden mukaan.

Viime aikoina Katy Perry on paisttellut lukuisia kertoja viihdelehtien palstoilla erilaisten paljastustensa takia. Olivat rinnat aidot tai eivät, ainakin Perry rakastaa niiden esittelemistä kameroille. Tähän mennessä laulajan vartaloa ei ole hänen omien samojensa mukaan muokattu, mutta Katy jätti kuitenkin vielä mahdollisuuden tuleville muokkauksille.

– En ole niitä ihmisiä, jotka ovat toimenpiteitä vastaan. Eivät ne tee mitään pahaa. 50 vuoden kuluttua näytän ehkä siamilaiselta kissalta tuulitunnelissa, mutta tähän mennessä mitään ei ole tehty.