StaraVideo 110 – Kendi

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on haastattelussa uusi kotimainen Kendi-yhtye, jonka muodostavat Jaakko ”JS16” Salovaara ja Yavis. Parivaljakko kertoo haastattelussa yhtyeen kuulumisista ja paljastaa miten yhtye sai alkunsa.

Lisäksi duo valottaa hieman yhtyeen esikoislevyn monipuolista musiikkilinjaa. Jaakko Salovaara on toiminut reilun 15 vuoden ajan taustavaikuttajana monissa yhtyeissä, kuten Bomfunk MC’s ja Darude. Nyt hänet nähdään kuitenkin taustavaikuttajan sijaan bändin virallisena jäsenenä, kuten 90-luvun puolivälin Soup De Loop -yhtyeessä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.