Anna Abreu ylitti platinarajan uudella levyllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähti Anna Abreu on ylittänyt toisella NOW-albumillaan jo platinalevyyn oikeuttavan 30.000 kappaleen rajan. Levyltä ensimmäisenä lohkaistu single Vinegar soi edelleen tiiviisti radioaalloilla ja discoissa.

– Elämässäni on hurjan kiirettä, mutta nautin silti joka hetkestä. Olen todella onnekas, kun saan elää unelmaani ja tehdä ihmisiä onnelliseksi työlläni, Anna kertoo.

Anna Abreu saa pian monien muiden artistien tapaan oman kirjansa, kun 128-sivuinen Aakkoset Annasta Öisiin maanteihin -teos julkaistaan 26. marraskuuta.

Annan omaa nimeään kantavan esikoislevyn myynti on levy-yhtiön mukaan tällä hetkellä noin 84.000 kappaletta, eli se on pian myynyt jo kolminkertaista platinaa. Levy oli viime vuoden myydyin kotimainen albumi ja Anna Abreu palkittiin myös parhaan naissolistin Emma-pystillä.

Anna Abreu nähdään tämän vuoden aikana keikoilla vielä seuraavasti.

27.11. – Pori, Bar Kino28.11. – Lappeenranta, Sokos Hotel Lappee02.12. – Lahti, Sibeliustalo (S)04.12. – Iso Omena, Espoo (S)05.12. – Vammala, Baron07.12. – Kerava, Kerava-sali (S)11.12. – Suolahti, Suolahti-sali (S)12.12. – Mikkeli, Vaakuna13.12. – Jyväskylä, Paviljonki (S)17.12. – Kuusankoski, yksityistilaisuus