Britney Spears lähes paljasrintaisena uudella musiikkivideollaan, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisi uuden Circus-nimisen albuminsa syntymäpäivänään 2. joukukuuta. Nyt albumin nimikkokappaleen musiikkivideo on julkaistu myös verkossa.

Videon teemana on kappaleen nimen mukaisesti sirkus. Siinä 27-vuotias Britney Spears nähdään monissa asuissa ja myös erittäin vähäpukeisena heiluttamassa ruoskaa miesten edessä sekä poseeraamassa muiden muassa leijonien ja elefanttien kanssa.

Supertähden rintavarustusta peittävät videolla parhaimmillaan vain muutaman sentin läpimittaiset kankaanpalaset. Ei siis jää epäselväksi, etteikö Britney olisi saanut treenattua vartaloaan taas huippukuntoon ja takaisin mallinmittoihin. Katso musiikkivideo artikkelin alta tai tästä.

Britney nähtiin varsin paljastavassa asussa myös syntymäpäivillään, kun hänen juhlapukunsa yläosa oli jäänyt tahattomasti tai tahallisesti aivan lian pieneksi. Kuvia puvusta löytyy tästä.