Isla ”boratinvaimo” Fisher kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja näyttelijä Isla Fisher tunnetaan myös Borat-tähti Sasha Baron Cohenin puolisona. Nyt neitokainen poseeraa kuumissa kuvissa FHM-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Lehden joulukuun numeron kuvissa Isla Fisher nähdään sensuelleissa kuvissa, mutta paljastuskuvista ei voida puhua. Fisherillä on kuvissa yllään viisi erilaista asua, mutta kaikki ovat niin sanottua yökerhokamaa. Katso kuvat tästä!

Omanissa Lähi-Idässä skotlantilaisille vanhemmille syntynyt ja lapsena australiaan muuttanut Isla Fisher aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana esiintymällä suositussa australialaisessa Bay City -lastenohjelmassa. 32-vuotias tähti on sittemmin näytellyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Niistä mainittakoon muiden muassa elokuvat Kuokkavieraat ja pian ensi-iltansa saava Confessions of a Shopaholic. Cohen ja Fisher saivat esikoisensa lokakuussa 2007.