Suosikkiyhtye Jonas Brothers hajoaa – Kevin soolouralle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikiksi ympäri maailmaa nopeasti noussut amerikkalainen veljesbändi The Jonas Brothers on vakavassa hajoamisvaarassa, sillä yhtyeen jäsen Kevin Jonas on ilmoittanut haluavansa soolouralle.

Veljesten Kevinin, Joen ja Nickin muodostama yhtye on tällä hetkellä yksi maailman suosituimpia nuorten yhtyeitä ja sen hajoaminen särkisi monien uskollisten fanien sydämet. 21-vuotias Kevin ei kuitenkaan ole enää kiinnostunut yhtyeen nuorekkaasta soundista, vaan haluaa saavuttaa aikuisempaa yleisöä.

Star-lehden mukaan Kevin on jo kaikessa hiljaisuudessa valmistellut tulevaa soololevyään.

– Hän haluaa aikuisia faneja ja laulaa aikuisten kappaleita. Hän rakastaa veljiään, mutta haluaa silti lähteä soolouralle. Hän ei tule ikuisesti olemaan yhtyeen jäsen, lähde paljasti lehdelle.