Idols: Koop Arponen luottaa tänään slovareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun toiseksi viimeisessä finaalissa ovat tänä iltana mukana finalistit Pete Parkkonen, Anna Puustjärvi ja Koop Arponen. Kappalevalintojen teemana on tänään ”Idolien idolit” ja Koop on valinnut molemmiksi kilpailukappaleikseen slovarin.

Ensimmäisenä kappaleenaan Koop Arponen esitti tulkintansa lapsuuden suosikistaan, Elvis Presleyn If I Can Dream -kappaleesta. Hän kertoi kappaleen tuovan muistoja siitä kun hän lapsena löysi vanhempiensa musiikkikaapin ja sai joululahjaksi ensimmäisen kasettisoittimensa. Britanniaan muuttanut Koop opetteli tuolloin myös englanninkieltä Elviksen kasetilta.

Toiseksi kilpailukappaleekseen Koop Arponen on valinnut Elton Johnin klassikkohitin Don’t Let The Sun Go Down On Me. Herkkä slovari on siis saman illan aikana jo toinen hidas kappale Koopilta. Myöhemmin tänään selviää toimiko miehen strategia ja selviytyyko Koop ensi viikon varsinaiseen Idols-finaaliin vai jääkö sijoitukseksi kolmas tila.