Julkkikset kolaroivat parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink raivostui viime yönä, kun rikkaan öljysuvun miljoonaperijä Brandon Davis törmäsi hänen autoonsa Hollywoodissa sijaitsevalla parkkipaikalla.

Paparazzit todistivat tapahtumasarjaa, jossa Brandon Davis poistui aamun tunteina Sunset Boulevardilla sijaitsevasta viinakaupasta ja hyppäsi ökymersuunsa. Tämän jälkeen Davis yritti ajaa poispäin kuvaajista, mutta törmäsikin poptähti Pinkin omistamaan BMW-autoon.

Pink oli parhaillaan juhlimassa viereisellä Viper Room -klubilla, josta hän saapui pian tarkastelemaan tuhoja. Kuljettajan puoleinen ovi oli kärsinyt vahinkoja. Davis ja Pink vaihtoivat vakuutustietojaan ja poistuivat tämän jälkeen paikalta. Pink totesi vielä lopuksi, että hän haluaa nähdä paparazzien materiaalin selvittääkseen mitä tapahtui.

Brandon “Greasy Bear” Davis on tullut tutuksi muiden muassa Paris Hiltonin ystävänä. Hän nousi taannoin otsikoihin haukuttuaan juovuspäissään Lindsay Lohania televisiokameroiden edessä. Sittemmin Brandonin isoisä kertoi, että öykkäriperillinen tullaan jättämään perinnöttömäksi.