Beyonce kärsi vakavasta masennuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin viihdemaailman supertähtenä tunnettu Beyonce Knowles ei ole aina ollut itsevarma menestyjä. Nykyisin suosittuna artistina ja näyttelijänä ansioitunut nainen kärsi nuorempana vakavasta masennuksesta.

Beyonce kärsi masennuksesta parin vuoden ajan ollessaan teini-ikäinen. Tuolloin, 90-luvun lopulla, hän oli jo mukana Destiny’s Child -yhtyeessä, jonka vaikeudet heijastuivat myös yhtyeen jäsenten henkilökohtaiseen elämään ja Beyonce vajosi vakavaan masennukseen, Access Hollywood kertoi.

Yhtyeessä tehtiin miehistönvaihdoksia ja bändin ongelmista syytettiin erityisesti Beyoncea. Syyttävä sormi osoitti myös hänen Matthew-isää, jonka väitettiin pimittäneen yhtyeen jäseniltä rahaa maksamalla heille eri suuruisia osuuksia yhtyeen tuotoista. Isän väitettiin suosineen tytärtään ja perheystävää Kelly Rowlandia.

Lopulta LeToya Luckett ja LaTavia Robrtson saivat potkut yhtyeestä ja tilalle tulivat Michelle Williams ja Farrah Franklin. Tämän jälkeen yhtyeen ura pääsi varsinaiseen nousukiitoon ja riidatkin hellittivät, vaikka Franklin jättäytyikin pian pois yhtyeestä. Kenkää saaneet jäsenet nostivat vielä oikeusjutun, joka kuitenkin sovittiin tuomioistuimen ulkopuolella.