O.J. Simpson viimein linnassa – katso pidätyskuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen urheilu- ja elokuvatähti O.J. Simpson selvisi aikoinaan kuin koira veräjästä kahdesta murhasyytteestä, mutta nyt mies on passitettu aseellisesta ryöstöstä kiven sisään pitkäksi aikaa.

Tuomio julistettiin viime viikolla ja nyt superjulkkis on jo teljetty kaltereiden taakse Las Vegasissa sijaitsevaan High Desert State -vankilaan. Simpsonia ei hetkeen nähdä julkisuudessa, sillä mies tulee istumaan jopa 33 vuotta. Arvioiden mukaan tuomio voidaan kuitenkin lyhentää 15 vuoteen. Siinä tapauksessa O.J. Simpson vapautuisi arviolta vuonna 2023.

Ehdonalaiseen O.J. voi kuitenkin päästä jo vuonna 2017. Eilen Yhdysvalloissa julkaistiin Simpsonin virallinen pidätyskuva, joka löytyy tästä. O.J. Simpson tuli alunperin tunnetuksi amerikkalaisen jalkapallon menestyksekkäänä tähtipelaajana. Sittemmin hän teki uraa myös näyttelijänä ja esiintyi muiden muassa Mies ja alaston ase -elokuvissa.