Olga Kurylenko alastonkuvissa suomalaislehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa James Bond elokuvassa Quantum Of Solace naispääosassa nähtävä malli-näyttelijä Olga Kurylenko on noussut roolinsa myötä maailmalla erittäin seuratuksi viihdetähdeksi. Nyt neitokainen on poseerannut alastomana suomalaisessa aikakauslehdessä.

Amerikkalaisen verkkosivuston julkaisemien kuvien perusteella kyse on tosiaan suomalaisesta lehdestä, sillä eräässä kuvassa on mukana Olga Kurylenkon suomenkielinen faktalaatikko. Lehden nimeä ei ole kuitenkaan tiedossa. Näissä kuvissa Bond-kaunotar poseeraa alastomana selkä kameraan päin ja istuskelee sivuttain kameraan. Katso kuvat tästä!

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman. Suomalaislehden julkaisemat kuvat ovat vielä suhteellisen kilttejä, sillä taannoin Olga poseerasi Loaded-lehdessä selvästi rohkeammissa kuvissa.