Bond-tyttö rohkeissa alastonkuvissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan tähdeksi kiinnitetty näyttelijä-malli Olga Kurylenko poseeraa bikineissä Loaded-lehden tuoreen numeron sivuilla. Nyt internetin kätköistä on löytynyt myös rohkeita alastonkuvia samaisesta tähdestä. Kuvissa hän poseeraa myös täysin alastomana.

Ukrainalaissyntyinen 29-vuotias Kurylenko nähdään siis James Bond: Quantum of Solace -elokuvassa Bond-tytön roolissa. Hän on vielä monille tuntematon tähti, mutta alkaa elokuviensa ja paljastuskuviensa myötä tulla hiljalleen tutuksi myös suurelle yleisölle. Seuraava Bond-elokuva saa ensi-iltansa 7. marraskuuta 2008.

Kurylenkon alastonkuvat löytyvät tästä ja Loaded-lehdessä julkaistut Olga Kurylenkon bikinikuvat löytyvät tästä!

Ennen Bond-roolia Olga Kurylenko on esiintynyt kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuoden aikana kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman.

Uusimmat