Bond-tyttö rohkeissa alastonkuvissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan tähdeksi kiinnitetty näyttelijä-malli Olga Kurylenko poseeraa bikineissä Loaded-lehden tuoreen numeron sivuilla. Nyt internetin kätköistä on löytynyt myös rohkeita alastonkuvia samaisesta tähdestä. Kuvissa hän poseeraa myös täysin alastomana.

Ukrainalaissyntyinen 29-vuotias Kurylenko nähdään siis James Bond: Quantum of Solace -elokuvassa Bond-tytön roolissa. Hän on vielä monille tuntematon tähti, mutta alkaa elokuviensa ja paljastuskuviensa myötä tulla hiljalleen tutuksi myös suurelle yleisölle. Seuraava Bond-elokuva saa ensi-iltansa 7. marraskuuta 2008.

Kurylenkon alastonkuvat löytyvät tästä ja Loaded-lehdessä julkaistut Olga Kurylenkon bikinikuvat löytyvät tästä!

Ennen Bond-roolia Olga Kurylenko on esiintynyt kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuoden aikana kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman.