Pamela Andersonin takapuoli kuin mummolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja Baywatch-sarjasta superjulkkikseksi vuosia sitten noussut povipommi Pamela Anderson on edelleen yksi maailman seuratuimmista Playboy-tähdistä. Ikä alkaa kuitenkin näkyä myös hänen vartalossaan.

Vain pari viikkoa sitten Hugh Hefnerin syntymäpäivillä alastomana täytekakun juhlakalulle tuonut Anderson on nyt ikuistettu vähemmän mairitteleviin kuviin. Hollantilaisen illusionisti Hans Klokin esityksessä Amsterdamissa vieraillut povipommi poseeraa uusissa kuvissa hopeanvärisessä ”uima-asussa”.

Kuvissa Anderson nähdään selvästi aikaisempaa ryppyisempänä. Kuvissa tosin keskitytään pääasiassa hänen alavartaloonsa, jossa voidaan havaita perinteistä appelsiini-ihoa ja iän tuomia ryppyjä sekä mahdollisesti myös hieman selluliittiä. Ikä alkaa siis vaikuttaa myös Pamelan kuuluisaan vartaloon. Katso kuvat tästä!