Idols-huuma kasvaa – Anna vai Koop?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuukausien ajan käyty Idols-kilpailu huipentuu tänä iltana, kun kaksi finalistia, Anna Puustjärvi ja Koop Arponen, nousevat Helsingin Jäähallin lavalle ohjelman finaalikonsertissa ja suorassa televisiolähetyksessä.

Finaalissa molemmat laulavat kolme kappaletta. Yhden kappaleen Anna Puustjärvi ja Koop Arponen ovat saaneet itse valita. Toisen kappalen heille on valinnut kilpailun tuomaristo ja kolmas kappale on kilpakumppanin valinta.

Anna Puustjärvi esittää finaalissa omana valintanaan KT Tunstallin kappaleen Someday Soon. Tuomariston valinta, Katy Perryn Hot’n’Cold, oli Annalle hieman negatiivinen yllätys. Koop valitsi Annalle esitettäväksi Stingin upean klassikon Fields Of Gold.

Koop Arponen esittää puolestaan finaalissa omana valintanaan CCR-yhtyeen Have You Ever Seen The Rain -klassikon. Tuomariston valinta Koopille oli The Killersin Somebody Told Me ja Annan valinta Koopin finaalikappaleeksi oli Neil Youngin Old Man.

Illan lopputulosta on tässä vaiheessa vaikea ennustaa, sillä kilpakumppanit ovat olleet tasaisia. Staran lukijoiden mukaan Koop olisi viemässä niukasti voiton. Hänen voittoonsa uskoo 56 prosenttia kyselyyn vastanneista 500 lukijasta. Annan voittoon uskoo siten 44 prosenttia.