Rökälevoitto: Koop Arponen on Idol 2008

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn ajan suomalaiset ovat saaneet jälleen seurata uuden idolin leipomista Suomen markkinoille. Kilpailu huipentui tänään suureen finaalikonserttiin Helsingin Jäähallissa. Tuhansien katsojien edessä voitosta kisailivat Anna Puustjärvi ja Koop Arponen.

Suomen Idol 2008 -voittajaksi kruunattiin tänään Koop Arponen. Tuotantoyhtiön ilmoituksen mukaan Anna Puustjärvi sai annetuista yleisöäänistä 29,7 prosenttia, joten voittaja Koop Arponen sai huiman 70,3 prosentin äänivyöryn.

Anna Puustjärvi esitti finaalissa omana valintanaan KT Tunstallin kappaleen Someday Soon. Tuomariston valinta, Katy Perryn Hot’n’Cold, oli Annalle hieman negatiivinen yllätys. Koop valitsi Annalle esitettäväksi Stingin upean klassikon Fields Of Gold.

Koop Arponen esitti puolestaan finaalissa omana valintanaan CCR-yhtyeen Have You Ever Seen The Rain -klassikon. Tuomariston valinta Koopille oli The Killersin Somebody Told Me ja Annan valinta Koopin finaalikappaleeksi oli Neil Youngin Old Man.