Paita hajosi – Halle Berry paljasteli vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeistään James Bond -roolistaan ympäri maailmaa tunnetuksi tullut näyttelijä Halle Berry nähdään lähitulevaisuudessa Frankie And Alice -elokuvassa. Nyt kaunotar on paljastellut elokuvan kuvauksissa tahattomasti.

Parhaillaan Vancouverissa, Kanadassa, kuvattavan leffan puvustuksen kanssa oli pienoisia ongelmia, sillä yksi Berryn esiintymisasuista hajosi kesken kuvausten, jolloin hänen rintansa pullahti esiin. Katso kuva tästä!

Kuvan perusteella voidaan myös huomata, että Halle Berry ei ole päässyt raskauden aikana kertyneistä kiloista eroon aivan yhtä nopeasti kuin esimerkiksi Christina Aguilera ja Jessica Alba taannoin. Halle Berry pysytteli odotusaikanaan tehokkaasti poissa otsikoista ja on lapsensa syntymän jälkeenkin keskittynyt pääasiassa työntekoon.