Lehti: Britney Spears vei Paris Hiltonin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton ja hänen poikaystävänsä, rocktähti Benji Madden erosivat taannoin yllättävänkin pitkän suhteen jälkeen. Sittemmin pariskunnan lähipiiri on kertonut, että vanha suola janottaa edelleen erityisesti Parisia, mutta uusien väitteiden mukaan Benjillä on kiikarissa jo uusi supertähti.

Amerikkalainen viihdelehti In Touch Weekly on nimittäin uutisoinut, että Benji Madden olisi iskenyt silmänsä Parisin taannoiseen ystävään Britney Spearsiin. Maddenin ja Spearsin kerrotaan tavanneen toisiaan jo useaan otteeseen treffeillä.

– He ovat käyneet muutamilla treffeillä. He tapasivat toisensa esimerkiksi The Penisula -hotellissa Beverly Hillsissä, jonka sviitissä he nauttivat illallisen, pariskunnan lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Britneyn tiedottaja on kuitenkin nyt kiistänyt tiedot parin tapailemisesta. Hänen mukaansa In Touch -lehden väitteet ovat täysin perättömiä.

Julkkisparin deittailu kävisi yksiin myös Britneyn isän äskettäin paljastamaan listaan hänelle mieleisistä potentiaalisista unelmapoikaystävistä. Listalla ovat Benjin lisäksi myös Gossip Girl -tähti Chace Crawford, näyttelijä Jesse Metcalfe ja olympiauimari Michael Phelps. Isällä epäilläänkin olevan nyt sormensa pelissä pariskunnan tapaamisessa.