StaraVideo 115 – Coldplay (osa 1)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan maailman suosituimpiin yhtyeisiin nykyisin lukeutuva Coldplay. Yhtye kertoo haastattelussa viimeisimmän Viva La Vida -albuminsa tekemisestä ja levyn taustoista.

Chris Martin ja yhtyeen muut jäsenet kertovat millaista oli tehdä levyä bändin omassa studiossa sekä paljastaa The Beatlesin ja John Lennonin vaikutukset musiikkiinsa. Lisäksi yhtye valottaa hieman edellisen levynsä supermenestyksen vaikutuksia uuden levyn soundiin ja kommentoi ”maailman suurin bändi” -nimitystä. Tämän on moniosaisen haastattelusarjan ensimmäinen osa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.