Marisa Miller näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller on noussut kuluneen vuoden aikana suosituksi valokuvamalliksi erityisesti life style -lehtien sivuilla. 30-vuotias amerikkalainen on nähty muutamia kertoja myös alastonkuvissa.

Nyt Marisa Miller nähdään seksikkäissä kuvissa espanjalaisen DT-lehden tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kaunotar poseeraa lehden kuvissa maalaisidyllin hengessä ja tällä kertaa vaatteetkin ovat pysyneet mallin yllä. Katso kuvat tästä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.