Mikä tyylimoka, Katie Holmes – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Katie Holmes on ollut viime aikoina lukuisia kertoja otsikoissa erikoisen tyylinsä ansiosta. Aiemmin Holmes kuului elokuvamaailman tyylikkäimpiin supertähtiin, mutta asiaan on tullut muutos äitiyden ja Tom Cruisen myötä.

Tällä kertaa Katie Holmes on bongattu poistumassa New Yorkissa sijaitsevasta kodistaan pukeutuneena valkoiseen toppiin, mustaan paitaan ja pieniin farkkushortseihin. Poikamaisen Katien kaulaan oli kietaistu harmaa Marc Jacobsin kaulahuivi ja jalassaan hänellä oli shortsien ja mustien sukkahousujen lisäksi mustat korkokengät. Katso kuvat tästä!

Amerikkalaismediat ja blogit tyrmäsivät supertähden asukokonaisuuden tuoreeltaan. Kokonaisuudesta saa kuvan esimerkiksi tästä kuvasta.

Katie Holmes nähdään tänä syksynä myös teatterin lavalla, kun hänen tähdittämänsä All My Sons -näytelmä pyörii Broadwayllä. Esitykset eivät kuitenkaan ole saaneet kansaa liikkeelle ja näytelmää on jouduttu esittämään puolityhjille saleille. Holmes hakee teatterin lavalta uutta potkua uralleen, sillä naisen lupaava elokuvaura tyssäsi tämän alettua seurustella Tom Cruisen kanssa vuonna 2005.