Tapani Kansa ja Kwan suoraan viisufinaaliin

Euroviisut · Stara.fi

Kuluvan vuoden Euroviisujen ensimmäinen karsintalähetys nähtiin tänään suorana lähetyksenä Tampereen Tohlopista. Suomen finaalipaikasta olivat nyt kisaamassa Kwan, Tia, Riikka ja Tapani Kansa.

Yleisöäänestyksen perusteella finaaliin selviytyivät Tapani Kansa ja Kwan. Tapani Kansa sai 37, 4 prosenttia annetuista äänistä ja Kwan puolestaan 31,9 prosentin äänisaaliin. Pudonneilla on vielä mahdollisuus päästä finaaliin niin sanotun toisen mahdollisuuden kautta.

Illan suorassa lähetyksessä oli myös hieman jännitystä, kun Tapani Kansa joutui aloittaamaan esityksensä uudelleen, koska hän ei kuullut kappaleen alkua yleisön raikuvien aplodien johdosta. Toisella yrittämällä esiintymislavan monitorointi pelasi ja Kansa esitti viisuehdokkaansa tyylikkäästi.