Idols-tähdet tällä viikolla kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Idoleita ja Tähtiä -kiertue käynnistyy Helsingin jäähallista jälleen 16. tammikuuta. Turneella ovat mukana kaikki Idols 2008 -kilpailun finalistit, eli Anna Puustjärvi, Anna-Kaisa Riitijoki, Jaana Leiniäinen, Saana Liikanen, Kalle Löfström, Koop Arponen ja Pete Parkkonen.

Poikkeuksena on tosin Oulun keikka, johon Anna Puustjärvi on estynyt osallistumaan. Oulussa finalistien lisäksi mukana ovat Wellu Rowaltz ja Linda Herranen. Kiertueen aloituspaikassa Helsingin jäähallissa lavalla nähdään kaksitoista solistia.f Finalistien lisäksi mukana ovat Jannike Sandström, Linda Herranen, Daniel S. Diago, Wellu Rowaltz ja Vesa Suonto. Finalistit esiintyvät kiertueella yhdessä sekä soolona livebändin säestyksellä. Kiertueen juontajana toimii Jani Toivola.

Idols-kilpailu huipentui joulukuussa ainutlaatuiseen finaaliin, joka keräsi Helsingin jäähalliin tuhansittain yleisöä seuraamaan Anna Puustjärven ja Koop Arposen esityksiä. Koop kruunattiin lopulta voittajaksi Idols-historian kaikkien aikojen suurimmalla äänisaaliilla.

Kiertueaikataulu:

Helsinki, Jäähalli: pe 16.1.2009

Lempäälä, Ideapark: la 17.1.2009

Alahärmä, Powerpark: su 25.1.2009

Vuokatti, Katinkulta: pe 30.1.2009

Oulu, Teatria: la 31.1.2009

Joensuu, Areena: pe 6.2.2009

Turku, Caribia: la 7.2.2009