Lady GaGa, mihin housusi jäivät? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseksi hitiksi muodostuneella Just Dance -hitillään maailman singlelistoilla jo aiemmin komeillut Lady GaGa on viimein saanut jalansijaa myös Yhdysvalloissa. Hänen asuvalintansa ovat tosin joutuneet suurennuslasin alle.

Vallattomalla esiintymisellään ja erikoisilla asuillaan tunnetuksi tullut Lady GaGa vieraili juuri Jay Lenon suositussa keskusteluohjelmassa. Hän esitti ohjelmassa edellä mainitun hittikappaleensa, mutta tuttuun tapaan asu oli tilaisuuteen nähden enemmän kuin erikoinen, sillä hän vaikuttaa unohtaneen housunsa pukuhuoneeseen. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Lady GaGa on tosin kohahduttanut yleisöjä lukusia kertoja aiemminkin, mutta tuskin näin suurelle yleisölle. Ennen Yhdysvaltoja poppari on valloittanut hittilistat Suomen lisäksi myös erityisesti Britanniassa ja Australiassa.

Arvostetulla Britannian singlelistalla Lady GaGa on parhaillaan uudella Poker Face -kappaleellaan ensimmäistä viikkoa ykkösenä. Viime viikolla single debytoi listan kolmantena, mutta nyt se jätti taakseen kaikki muut hitit. Briteissä GaGan peesissä tulevat muiden muassa Beyonce, Leona Lewis ja Katy Perry.