Olga Kurylenko näyttävissä alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa James Bond elokuvassa Quantum Of Solace naispääosassa nähtävä malli-näyttelijä Olga Kurylenko on noussut roolinsa myötä maailmalla erittäin seuratuksi viihdetähdeksi. Nyt neitokainen on poseerannut kotimaansa Ukrainan Maxim-lehdessä.

Kurylenko nähdään poseeraamassa täysin alastomana merellisissä tunnelmissa. Mielenkiintoiseksi kuvat tekee se, että samat kuvat julkaistiin jo puolitoista kuukautta aiemmin suomalaisessa lehdessä. Kyse ei siis ole Maxim-lehteä varten otetetuista kuvista. Katso kuvat tästä. Nyt julkaistut kuvat ovat vielä suhteellisen kilttejä, sillä taannoin Olga poseerasi Loaded-lehdessä selvästi rohkeammissa kuvissa.

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja kotimaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.

Uusimmat