Tässä on nyt maailman haluttavin nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu pääasiassa miehille suunnattu verkkojulkaisu Askmen.com tiedustelee vuosittain miljoonilta lukijoiltaan maailman haluttavinta naista. Viime vuonna valtikkaa piti hallussaan supermalli Adriana Lima, mutta nyt ykköspaikka on vaihtunut.

Tämän vuoden äänestyksessä Adriana Lima putosi kokonaan kymmenen kärjen ulkopuolelle, kun ykköspaikan otti haltuunsa viime vuonna neljänneksi sijoittunut näyttelijä Eva Mendes. Hän poseerasi taannoin myös turkisten vastaisessa mainoskampanjassa, jonka kuva löytyy tästä.

Toiseksi haluttavin nainen oli ennakkoarvioissa ykköseksi sijoitettu Megan Fox, joka oli viime vuonna sijalla kaksitoista. Kolmanneksi nousi puolestaan bikinimalli Marisa Miller. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat järjestyksessä myös Keeley Hazell sekä Anne Hathaway, joka teki hurjan nousun kärkikymmenikköön sijalta 63.

Kymmenen joukossa olivat lisäksi Alessandra Ambrosio, Scarlett Johansson, Rihanna, Kristen Bell ja Kate Beckinsale. Äänestyksen otos on varsin kattava, sillä äänestykseen osallistui huimat kymmenen miljoonaa lukijaa. Maailman kymmenen haluttavinta naista ovat siis järjestyksessään seuraavat. Suluissa viime vuoden sijoitus.

1. (4) Eva Mendes



2. (12) Megan Fox



3. (9) Marisa Miller



4. (13) Keeley Hazell



5. (63) Anne Hathaway



6. (2) Alessandra Ambrosio



7. (6) Scarlett Johansson



8. (8) Rihanna



9. (59) Kristen Bell



10. (3) Kate Beckinsale