Morgan Freemanin käsi halvaantui kolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Morgan Freeman joutui viime elokuussa pahaan auto-onnettomuuteen, jossa mies loukkaantui vakavasti. Freeman pääsi onnettomuuden jälkeen nopeasti pois sairaalasta, mutta tähden toipuminen kolarin aiheuttamista vammoista jatkuu kuitenkin edelleen.

Nyt näyttelijä on kertonut vasemman kätensä olevan törmäyksen jäljiltä edelleen toimintakyvytön.

– Käteeni tuli paljon hermovaurioita, joten käsi on edelleen halvaantunut, Freeman kertoi Access Hollywood -julkaisulle.

Yhdysvaltojen Mississippissä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen Freeman kävi läpi peräti 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen, jossa korjattiin miehen vammoja.

71-vuotiaan Freemanin viimeisin Suomessa nähty elokuva on Batman – Yön ritari. Näyttelijä ei kuitenkaan ole vielä lopettelemassa uraansa, vaan mies esiintyy tämän vuoden aikana useammassakin elokuvassa.