Waldo’s People julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia 90-luvulla tanssittanut Waldo’s People julkaisee uuden studiolevyn 4. helmikuuta. Levyn nimeksi tulee Paranoid ja se sisältää myös Suomen euroviisukarsinnoissa finaaliin selviytyneen Lose Control -kappaleen, joka on samalla levyn ensimmäinen singlelohkaisu.

Waldo ja Waldo’s People lukeutuvat Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin dance-artisteihin, joiden levyjä on myyty kaikkiaan yli 100.000 kappaletta. He julkaisivat vuosina 1995 – 2000 yhteensä neljä albumia, jotka kaikki myivät kultaa.

Waldon isoja hittejä olivat kappaleet Feel So Good, It’s About Time ja Move Your Body. Waldo’s People puolestaan muistetaan hiteistä I Dream, 1000 Ways ja U Drive Me Crazy. Viimeksi mainittu myi kultaa singlenä ja Pete Riskin ohjaama musiikkivideo oli yksi ensimmäisiä suomalaisia videoita, joka pääsi Music Televisionin soittolistoille vuonna 1998. Kappale niitti mainetta myös kansainvälisesti ja nousi single- ja tanssilistoille muiden muassa Kanadassa ja Pohjoismaissa.

Waldo’s People teki onnistuneen comebackin viime vuonna, minkä seurauksena yhtye lähti myös kiertueelle. Waldo’s People julkaisi viime vuonna comebackin kunniaksi kokoelman ja uuden singlen Back Again, joka nousi suoraan myös listoille. Suomen euroviisuedustaja selviää ensi lauantaina 31. tammikuuta.