Timo T.A. Mikkonen: Nettimaailma on herhiläispesä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan erikoisimpiin mediajulkkiksiin Nina-vaimonsa kanssa lukeutuva Timo T.A. Mikkonen on nyt ruotinut vaimonsa päiväkoti-puheita Seiskalla antamassaan haastattelussa.

Mikonen toteaa, että mediassa näytetyt kansalaisten reaktiot hänen vaimonsa puheista eivät vastaa suomalaisten todellisia reaktioita. Hänen mukaansa vaimon kohua aiheuttaneista kommenteista on saatu lähes pelkästään positiivista palautetta. Media on siis antanut väärän kuvan asiasta.

– Se mitä siitä painetaan ja se mitä siitä tuodaan ulos. Nettimaailmahan on ihan oma asiansa, se on sellainen eräänlainen herhiläispesä, jossa uskovat vahvistavat toistensa uskoa tai herjaavat herjaamisen vuoksi. Se ei kerro sitä kokonaisuutta, eikä todellisuutta siitä todellisesta julkisesta mielipiteestä, Timo T.A. Mikkonen totesi.

– Se on tyypillinen akkamainen reaktio. Suomalainen media on täynnä naisvaltaista akkavaltaa. Raivoa suorastaan, Mikkonen hermostui ja toisti vaimonsa mielipiteen yhteiskunnasta.

Timo T.A. Mikkonen on siis vakaasti sitä mieltä, että todellisuudessa suomalaiset ovat lopulta samaa mieltä Nina Mikkosen Ylen Aamu-tv:ssä taannoin antamien lausuntojen kanssa. Vaimo viittasi päiväkotien olevan systeemiä ruokkivia laitoksia.

– Täähän on tätä totalitarismia ja fasismia, joka on jo tuttua Hitlerin, Mussolinin ja Stalinin ajoista lähtien. He tarvitsivat itselleen uskollisia jäseniä ja he tiesivät, että jo lapsia syntyy kotona niin niitä syntyy enemmän sellaisille naisille, jotka ovat kotona kuin sellaisille jotka on töissä, Nina Mikkonen totesi kohulausunnossaan.

– Himmler keksi tämän, että systeemi tarvitsee lapsia ja jotta vanhemmat eivät pääse vaikuttamaan ikävällä tavalla lapsiin, otetaan lapsi heti lapsen synnyttyä vanhemmilta pois ja kasvatetaan se systeemille uskolliseksi.

{democracy:79}