Koop Arponen vei fanin hampurilaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hallitseva Idols-voittaja Koop Arponen on parhaillaan muiden Idols-finalistien kanssa perinteisellä Idoleita ja tähtiä -kiertueella. Turneen tiimellyksessä on sattunut yhtä jos toista, mutta eräs tapaus suututti laulajan fanin.

Tuoreen Seiska-lehden mukaan kisan Koop Arponen oli ollut juhlimassa ja suunnannut vauhdikkaan illan päätteeksi hampurilaiselle. Ravintolassa hän ilmoitti vielä ateriansa jälkeen olevansa nälkäinen, jolloin lähistöllä ollut fani ehdotti leikillään, että Idols-tähti voisi syödä hänen purilaisensa.

Koop Arponen otti ehdotuksen kuitenkin tosissaan ja iski kiinni tarjottuun evääseen ja pisteli hampurilaisen poskeensa tyytyväisenä. Fani ei ollut leikinlaskunsa lopputuloksesta innoissaan.

– Koop vastasi, että kiitti vaan ja repi hampurilaispakettini auki. Jäin monttu auki tuijottamaan, että onpahan pokkaa, tyrmistynyt fani kertoi 7. päivää -lehdelle.