Haastattelussa Narnia-hurmuri Ben Barnes, kuuntele!

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan pääosaa esittävä hurmuritähti Ben Barnes, jonka toimittaja Ismo Mukala tapasi Prahassa.

Nuori tähtinäyttelijä kertoo haastattelussa ensimmäisestä suuresta elokuvaroolistaan, päätymisestään elokuvaan sekä siihen valmistautumisesta. Lisäksi hän paljastaa Staralle mikä on hänen mielestään hauskin muisto leffan kulissien takaa.

Ben Barnes lähettää myös paljon terveisiä faneilleen Suomeen, ja sinkkuna nykyisin elävä tumma hurmuri lupaa tulla pian Suomeen hankkimaan itselleen tyttöystävän. Lähipäivinä Staran haastattelussa ovat myös muut Narnian tarina: Prinssi Kaspian -elokuvan tähdet.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.