BB-Niko paljasti Staralle Lahden tapahtumat – ystävät putkaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

7. päivää -lehti uutisoi tänään, että Niko Saarinen, eli BB-Niko, olisi lyönyt naista Lahdessa sijaitsevassa ravintolassa sattuneessa välikohtauksessa ja joutunut tämän jälkeen miesjoukon ahdistelemaksi. Niko kertoo nyt Staralle oman näkemyksensä tapahtumien kulusta.

Niko kiistää jyrkästi pahoinpidelleensä ketään ja kiistää myös miesjoukon yrittäneen hakata hänet. Hänen mukaansa illan tapahtumat olivat hänen seurueensa välisiä välienselvittelyitä, jotka johtuivat Nikosta riippumattomista asioista. Hän myönsi kuitenkin läymäyttäneensä ystäväänsä ja paljasti samalla, että hänen ystävänsä joutuivat putkaan.

– Tilanteet kärjistyivät ja myönnän että minun ja ystäväni välillä oli läimäytys kasvoille. EI nyrkillä, EI pahoinpitely. Lisäksi ystäväni viettivät yönsä putkassa, EN minä, Niko kertoi Staralle.

BB-Niko totesi olevansa kyllästynyt koko uutisointiin ja siihen, että hänen omia baari-iltojaan käsitellään mediassa. Hän korostaa olleensa juontokeikkansa aikana selvin päin ja hoitaneensa työnsä hyvin.

Uusimmat