Elisha Cuthbert rohkeissa lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseeraa seksikkäissä kuvissa Complex-lehden tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Miehille suunnatun tyylilehden verkkosivuilla julkaistiin samalla myös video kyseisestä kuvaussessiosta. Video löytyy tästä ja kuvat puolestaan tästä linkistä.

Viime aikoina Curhbert on nähty myös rohkeammissa kuvissa, kun hän on pyrkinyt eroon kiltin naapurintytön maineestaan. Taannoin hän yllätti poseeraamalla myös alastonkuvissa Maxim-lehden sivuilla.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään pian CBS-kanavan uuden Ny-Lon -sarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert näyttelee sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.