Mitkä meikit Pamela Anderson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuilta ja Baywatch-suosikkisarjasta tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson juhli äskettäin varsin vauhdikkaasti Atlantassa sijaitsevassa Primal-yökerhossa.

Nestemäistä tarjoilua runsaasti illan aikana nauttinut julkkistähti oli mahdollisesti meikannut vasta muutaman drinkin jälkeen. Pamela Anderson nähtiin nimittäin jopa hänen tyylilleen harvinaisen räväköissä meikeissä ja tummanharmaassa iltapuvussa. Katso kuvat tästä.

Lähiaikoina Pamela Anderson nähdään myös muotinäytöksessä, jossa hän esittäytyy Vivienne Westwoodin suunnittelemissa asuissa. Viime aikoina povipommi on ikuistettu muutamiin muihinkin paparazzikuviin, joiden perusteella ikä ja raju elämänkokemus alkavat näkyä jo myös supertähden takapuolessa ja masussa.

Uusimmat