Duudsonit viimein Australiaan – vakuutusyhtiöstä huolimatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaisten hurjapäiden, eli Duudsonien, Australian kiertueen uusi ajankohta on varmistunut. Duudsonit kiertävät yhdessä walesilaisen Dirty Sanchez -ryhmän kanssa isännöimässä Soundwave-festareita 21. helmikuuta alkaen. Alun perin viime joulukuulle suunniteltu kiertue siirtyi vakuutusyhtiön evättyä poikien vakuutukset.

– Duudsonit tuovat vakuutusyhtiöiden varoituksista huolimatta hurjapäisen ja hullun shownsa Soundwaven lavoille, kerrotaan festareiden tiedotteessa.

Soundwave-festarit järjestetään Sydneyssa, Melbournessa, Brisbanessa, Adelaidessa ja Perthissa, ja esiintyjälistalla on kovan luokan rockbändejä kuten Nine Inch Nails, Alice in Chains, Bloodhound Gang ja Billy Talent. Festareille odotetaan yli 120 000 kävijää, Sydneyn ja Melbournen festarit on jo loppuunmyyty.

Kiertueen jälkeen Duudsonit nähdään Helsingin Nosturissa ensimmäisessä ikärajattomassa esityksessään 6. maaliskuuta. Duudsoneiden 3. kansainvälinen tuotantokausi pyörii parhaillaan Subilla perjantaisin klo 21. Duudsonit elävät uutta nousukautta myös netissä, ohjelman vanhoja jaksoja on katsottu Subin netissä viime lokakuusta lähtien yli 1,2 miljoonaa kertaa. Kolmannen kauden DVD julkaistaan 20.3.

Uusimmat