Klamydia levisi kultalevyn verran – uutta jo putkessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Klamydia-yhtye julkaisee helmikuun lopussa uuden Rujoa taidetta -albuminsa ja viettää samalla myös kultajuhlia nimikkolevystään. Klamydia-albumi on nimittäin levinnyt yli 15.000 kappaleen verran.

– Kultalevy on aina mukava kuitata, ja varsinkin näinä nihkeinä aikoina, kun levynmyynti on mitä on. Vilpitön kiitos kaikille ihmisille, jotka vielä ostavat äänitteensä kaupasta, toteaa yhtyeen nokkamies Vesku Jokinen.

Uuden pitkäsoiton nimikkobiisi on jo lähtenyt radiosoittoon ja siitä tehty video esitykseen.
Ennen 25. helmikuuta julkaistavaa levyä jaetaan radioasemille kakkossingle Ajolähtö, josta on myös kuvattu musiikkivideo. Rujoa taidetta -albumista julkaistaan myös faneille rajoitettu 500 kappaleen vinyylipainos avattavilla kansilla.

– Uusi pitkäsoitto Rujoa taidetta on musiikillisesti taattua tarttuvaa Klamydia-vääntöä alusta viimeiseen biisiin saakka. Klamydia on aina ollut rehellinen ja suora bändi, mutta tällä kertaa lyriikat ovat rehellisimpiä ja suorimpia, mitä ikinä elämässäni olen tehnyt, Jokinen kommentoi tulevaa levyä.

Klamydia aloittaa 28 keikkaa kestävän kiertueen 12. helmikuuta Silja Europan ABI-risteilyltä ja päättää sen vappuaattona Kurikkaan. Kiertueeseen sisältyy neljä keikan Nordic Winter Tour yhdessä Apulannan kanssa.

Uusimmat