”Simon Cowell teettää töitä orjapalkalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol ja X-Factor -ohjelmien ilkeänä tuomarina tunnetuksi tullut musiikkituottaja Simon Cowell on saanut niskaansa syytöksiä töiden tettämisestä ohjelmiensa kilpailijoilla orjapalkalla. Miljonääri on itse eri mieltä syytöksistä.

Brittilehden artikkelista alkunsa saaneen kohun mukaan television realitytähdet saavat nälkäpalkkaa ohjelmia varten tehdyistä sopimuksistaan. Simon Cowell on kuitannut väitteet toteamalla, että finaaliin päässeet kilpailijat tienaavat pienen omaisuuden osallistumisestaan ohjelmaan.

Lehtiartikkeli paljasti, että Simon Cowellin tuotantoyhtiö maksoi viime vuonna eräälle X-Factor -ohjelman kiertueella mukana ollelle finalistille vain 360 dollaria, eli noin 300 euroa jokaisesta esiintymisestä. Cowellin mukaan väitteet eivät lainkaan pidä paikkaansa.

– Ei minua haittaa, että minusta tehdää pahaa ihmistä, mutta liikeasioissa olen rehellinen. En teetä orjatyötä. En voi kertoa tarkkoja summia, koska ne ovat liikesalaisuuksia, mutta ihmiset ansaitsevat noin 50.000 puntaa X-Factor -kiertueesta, Simon Cowell kommentoi The Sun -lehdelle.

– Laitoimme heidät 16 miljoonan televisiokatsojan eteen ja maksoimme heille 50.000 puntaa kolmen kuukauden työstä. Ei se minusta ole paha hinta.

Uusimmat