Idol-ohjelman bikinitähti herutuskuvissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailu on muodostunut ympäri maailmaa tulevien tähtien esittelyareenaksi, mutta myös julkkikseksi hinnalla millä hyvänsä pyrkivien kanavaksi. Yksi menestyneimmistä tempauksista oli äskettäin nähty bikiniesitys.

Kyseessä oli Katrina ”Bikini Girl” Darrell, joka tuli tunnetuksi osallistumalla Idol-kilpailun koelauluihin bikineihin sonnustautuneena ja vieläpä laulamalla yllättävän hyvin. Sittemmin hän on ollut usein puheenaiheena muiden muassa monissa keskusteluohjelmissa.

Nyt neitokainen pyrkii maksimoimaan saamansa julkisuuden ja poseeraa – yllätys yllätys – bikinikuvissa. Katso kuvat tästä! Bikinityttö on nyt avannut myös oman verkkosivustonsa, jossa hän kertoo olevansa ”se” bikinityttö, joka suuteli Ryan Seacrestia. Siinäpä meriittiä kerrakseen.

Katrina on julkaissut sivustollaan myös niin sanottuja herutuskuvia, jotka löytyvät tästä ja tästä. Kovista pyrkimyksistään huolimatta Bikinityttö on kuitenkin jäänyt samassa kilpailussa mukana olleen Casey Carlsonin jalkoihin äänestyksissä neitokaisten seksikkyydestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat