Povipommi Jordan shoppaili ufolaseissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa nähdyn Povipommin päiväkirja -ohjelman päätähti Katie Price, eli Jordan, on julkisuuden valokeilan ulkopuolella tilanteeseensa nähden tavallinen perheenäiti. Nyt hänet on kuvattu shoppailemassa ruokakaupassa.

Takavuosien yhden hitin ihmeen, Peter Andren, kanssa perheen perustanut Katie Price oli kuvien perusteella erityisen kiinnostunut vihreistä tuotteista. Valkoiseen t-paitaan sonnustautunut superjulkkis peitti silmänsä ja kasvonsa jättikokoisiin aurinkolaseihin. Katso kuvat tästä! Miehensä kanssa liikkeellä ollut povipommi sai peräänsä paparazzeja, jotka seurasivat häntä kaupan lisäksi myös kahvilaan.

Äskettäin Jordanilla oli hieman ongelmia yhteisösivusto Facebookin kanssa, sillä sivuston ylläpito sulki hänen faniryhmänsä. Suositun yhteisösivuston sääntöjen mukaan yksityishenkilö ei voi perustaa ryhmää, sillä ne on tarkoitettu vain yrityksille, yhteisöille, tapahtumille ja esimerkiksi hyväntekeväisyysprojekteille. Katiella oli ryhmässään sulkemishetkellä yli 60.000 fania.

Uusimmat