Stara Podcast 117 – Skandar Keynes ja Anna Popplewell – Narnian tarinat

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan tähdet Skandar Keynes ja Anna Popplewell, jotka toimittaja Ismo Mukala tapasi äskettäin elokuvan ensi-iltajuhlissa Prahassa.

Näyttelijäkaksikko kertoo elokuvan tekemisestä, kuvausryhmän tunnelmista sekä paljastaa hauskoja kommelluksia kulissien takaa. Nuoret tähdet kertovat myös kuinka koulunkäynti ja elokuvan tekeminen saatiin käytännössä yhdistettyä esimerkiksi Uuden-Seelannin aroilla ja mitä kuvauspaikoilla harrastettiin vapaa-aikana.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.