Batman-tähden raivonpuuskalle nauretaan Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmän Batman-elokuvan pääosassa nähty Christian Bale nousi muutama päivä sitten otsikoihin uskomattomalla raivonpuuskallaan elokuvansa kuvauksissa. Nyt hänestä on tullut Hollywoodissa naurunaihe numero yksi.

Kauan sitten tallennettu nauhoite levisi nopeasti verkossa ja raivonpuuska päätyi pian muiden muassa keskusteluohjelmien aineistoksi. Esimerkiksi toissailtana Hollywoodissa kuvatussa Jimmy Kimmel -jaksossa Bale sai kuulla kunniansa. Jakso esitetään Suomessa 10. helmikuuta.

Myös Hollywoodin maineikkaan Kiinalaisen teatterin edustalla on nähty Balea sivaltavia esityksiä. Eilen iltapäivällä Batman-asuun pukeutunut näyttelijä pelotteli turisteja raivoamalla heille Balen käyttämin sanoin. Pari amerikkalaista miesturistia ei kuitenkaan ymmärtänyt pointtia, vaan he olivat piestä heille syyttä suotta raivonneen showmiehen.

Christian Bale on itse pahoitellut purkaustaan julkisesti ja pyytänyt anteeksi kielenkäyttöään. Samalla hän totesi ansaitsevansa osakseen saamansa vitsailut, joille ei näy tällä hetkellä loppua.