Stara Podcast 118 – Andrew Adamson – Narnian tarinat

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan ohjaaja Andrew Adamson, jonka toimittaja Ismo Mukala tapasi elokuvan ensi-iltajuhlissa Prahassa. Adamson on ohjannut myös Shrek-menestyselokuvat ja hän kertookin animaatiotaustansa auttaneen kovasti Narnian tarinat -elokuvien teossa.

Ohjaaja kertoo myös toteuttaneensa elokuvan sen esikuvana toiminutta kirjaa kunnioittaen, mutta hieman eri tavalla. Hän kertoo elokuvan teon lisäksi myös kuvauspaikkojen valinnasta sekä yhdentoista vuoden työputkestaan ja nyt alkavasta hyvin ansaitusta lomastaan.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.

Uusimmat