Sex Drive -komedian kaunotar yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin myös Suomen valkokankailla nähdyn Sex Drive -teinikomedian tähtenä nähty Alice Greczyn on nyt poseerannut rohkeissa kuvissa, joissa hänet nähdään muiden muassa yläosattomissa.

Suomalaisille Alice Greczyn on vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hänen tähtensä on ollut kovassa nosteessa Hollywoodissa. Tästä neitokaisesta tulemme varmasti kuulemaan vielä lisää. Katso kuvat tästä!

23-vuotias Alice Greczyn teki läpimurtonsa vuonna 2006 nähdyssä Windfall-televisiosarjassa. Sittemmin hänet on nähty myös sarjoissa Lincoln Heights ja Privileged. Alice on tehnyt television lisäksi uraa myös valkokankaalla elokuvissa Sleepover, Dukes Of Hazzard ja viimeisimpänä kohelluskomediassa Sex Drive.

Kalifornialaissyntyinen neitokainen halusi lapsena sairaanhoitajaksi, mutta eräs kykyjenetsijä tapasi hänet Chicagossa ja näyttelijänura alkoi vauhdilla. Nykysin sinkkukaunotar asuu Hollywoodissa ja kuluttaa aikaansa ulkoillen ja kirjoja lukien.

Uusimmat