Povipommi Jordan ontui Hollywoodissa, katso Staran video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian tunnetuin povipommi Katie ”Jordan” Price tekee itseään parhaillaan tunnetuksi myös Hollywoodissa. Rapakon takana vielä lähes täysin tuntematon julkkis joutuu tekemään tavoitteensa eteen vielä kovasti töitä.

Perjantaina Jordan oli popparimiehensä Peter Andren kanssa shoppailemassa Beverly Center -ostoskeskuksessa ja viime yönä Suomen aikaa hän antoi paparazzeille töitä Beverly Hillsin maineikkaassa The Grove -kauppakeskuksessa.

Staran kuvaaja bongasi julkkisneidon perheineen suuntaamaasa välipalalle ostoskeskuksen The Cheesecake Factory -ravintolaan ja vielä myöhemmin poistumassa kauppakeskuksesta. Varsin arkisesti pokeutuneen povipommin yllä nähtiin valkoiset olohousut, joiden alta pilkittivat keltaiset alushousut. Neitokainen ontui kävellessään hieman toista jalkaansa. Katso video tästä!

Hiuksensa tummaksi värjännyt julkkistähti joutuu tekemään vielä lukuisia vastaavia näyttäytymisiä ennen kuin hän saavuttaa Yhdysvalloissa edes jonkinlaisen tunnettuuden. Nyt ohikulkijat eivät tunnistaneet häntä lainkaan. Ohikulkijat supisivatkin virheellisesti, että paparazzien kohteena olivat Beckhamit.

Uusimmat