StaraVideo Hollywood – Katie & Peter Beverly Hillsissä

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä nähdään Beverly Hillsissä brittiläinen povipommi Katie ”Jordan” Price perheineen. Yhdysvaltoihin äskettäin muuttaneet Jordan ja aviomiehes Peter Andre lapsineen olivat viime yönä Suomen aikaa shoppailemassa julkkiskaupungin The Grove -ostoskeskuksessa.

Staran kuvaaja bongasi paparazzien ympäröimän julkkisparin, jolla oli siis tällä kertaa mukana myös kolme lastaan. Harvey-poikaa kuljetettiin ostoskeskuksessa pyörätuolissa ja muita lapsia sylissä ja rattaissa. Tummaksi hiuksensa värjännyt Jordan myös ontui hieman toista jalkansa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

Uusimmat