Lisätietoja Rihannan pahoinpitelystä julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ja hänen poikaystävänsä Chris Brown jäivät molemmat pois tänä aamuna Suomen aikaa Los Angelesissa järjestetystä Grammy-gaalasta. Molemmat olivat ehdolla palkintojen saajaksi ja molempien oli määrä myös esiintyä tilaisuudessa.

Edellisenä yönä tapahtui kuitenkin jotain mikä esti molempien osallistumisen Grammy-gaalaan. CBS2-televisiokanavan saamien tuoreimpien tietojen mukaan pariskunta olisi riidellyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä autossaan parkkipaikalla. Pian äänekkään riidan jälkeen Chris Brown pakeni paikalta jalkaisin.

Tämän jälkeen paikalle saapuneet poliisit totesivat Rihannan kasvoissa merkkejä pahoinpitelystä ja lisäksi hänellä oli kädessään puremajälkiä. Mahdollisen pahoinpitelyn tapahtumapaikkana ollut harmaa Lamborghini-urheiluauto on tällä hetkellä poliisin takavarikossa todistusaineistona. Chris Brown ilmoittautui vapaaehtoisesti poliisille myöhemmin ja hänet vapautettiin 50.000 dollarin takuita vastaan.

Uusimmat