Sisko: Terminator-Bale tarvitsee apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Batman ja Terminator -elokuvien tähti Christian Bale nousi viime viikolla otsikoihin, kun hänen kuvauksissa tallennettu neljän minuutin raivonpuuskansa päätyi viime tiistaina julkisuuteen. Näyttelijä pahoitteli myöhemmin raivostumistaan, mutta nyt hänen siskonsa on avannut vuorostaan suunsa.

Kyseisellä nauhalla Bale huutaa kurkku suorana apulaisohjaaja Shane Hurlbutille, joka sattui keskeyttämään kahteen kertaan näyttelijän työskentelyn kävelemällä kuvauspaikalle. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Bale päätyy otsikoihin raivostumisensa takia. Viime vuonna hänet pidätettiin Lontoossa epäiltynä äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä juuri ennen Batman-elokuvan ensi-iltaa. Syytteitä ei kuitenkaan nostettu.

Tuolloin mukana olleen Sharon-siskon mukaan Christian Bale tarvitsee ammattilaisen apua, jotta hän osaisi jatkossa hillitä raivoaan.

– Tämä on kauhean surullista. Hän vaikuttaa olevan tällä hetkellä todella stressaantunut ja vihainen. Tämän kaltainen käytös ei ole hyväksyttävää ja luulen, että hän tarvitsee apua. Hän raivosi meille samaan tapaan kuin tuolla nauhalla. En olisi välittänyt, mutta silloin läsnä oli perheeni ja kolme lasta, sisko kertoi Daily Telegraph -lehdelle.